Booster Denim Blue Edition

Ontdekt de power van deze booster

De Boosterbike is gemaakt van een supersterk aluminium frame en kan met gemak twee personen vervoeren. Door de krachtige motor van 250W beleef je flinke boost op de weg. Met een radius van +/- 120 km brengt hij je met gemak naar je bestemming. Tijdens steile hellingen en stevige weersomstandigheden schakelt de Shimano 7 Speed met gemakt je overal doorheen. Door zijn krachtige hydraulische remschijven zorgt hij ervoor dat je binnen enkele seconden stilstaat. Ledverlichting voor en achter zorgt ervoor dat geen auto je meer over het hoofd ziet.

Vertrouwde onderdelen

Tot slot heeft de Boosterbike een haarscherp display met een speciale securitycode zodat alleen jij jouw Boosterbike kan ontgrendelen. Het display laat de benodigde informatie zien zoals snelheid, batterijniveau, gereden afstand, nog te rijden afstand, tijd en datum.

Daarnaast heb je nooit meer een lege smartphone accu, door de extra usb aansluiting laadt jouw telefoon direct op als jij aan het genieten bent van de onvergetelijke rijervaring die de boosterbike je biedt.

In winkelwagen